Familie

Hurtig Book : 8682.dk

PERFEKTE RAMMER

Med udgangspunkt fra vandrerhjemmet er både natur og by i gå-afstand, og det samme er byens attraktioner, museer, spisesteder, butikker og frilufts-aktiviteter. En perfekt kombination af by – og kulturlivet i Silkeborg og den fantastiske natur lige udenfor vores dør.

Vi er omgivet af søer og skove, og har Gudenåen lige i vores baghave. Det giver mulighed for både kanoture, og sejlads med feks. verdens ældste hjuldamper Hjejlen.

Slap af og nyd den dejlige atmosfære i vores hyggelige opholdsstue fyldt med bøger og spil, eller nyd en lækker kop espresso eller latte i vores caféområde. Vi har TV-stue og et veludstyret gæstekøkken. Der er også mulighed for en lur i hængekøjen, hygge på terrassen, eller leg og afslapning i vores skønne have.

AKTIVITETER

Vi har bordtennisbane, fodbold – og multi-boldbane samt basketnet. I receptionen udlånes div. bolde og bat.

I opholdsstuen har vi masser af spil, gode bøger og LEGO, GEOMAC, BRIO mm. til både store og små. Her er også internetcafé og gratis WiFi.

Derudover er vi omgivet af gode vandre – og cykelruter, og nogle af Danmarks reneste badesøer. Kano, kajak og cykeludlejning findes i gå-afstand fra vandrerhjemmet.

Familieværelser

OBS: Vores værelser m/ fælles bad og toilet passer fint til familien på 2 børn + 2 voksne som ønsker at bo billigt. Men er ikke egnet til 3 eller 4 voksne. Her anbefaler vi vores værelser m/ eget bad og toilet. Læs mere, og se billeder af værelserne her.

TJEK IND

Vigtig info: Tjek ind imellem kl. 16:00 – 18:00. På afrejsedagen forlades værelset senest kl. 10:00.

Vi tilbyder dagsophold til vores kursus – og konferencegæster. Øvrige gæster bedes respektere tjek ind og ud tider.

TIDLIGERE ANKOMST/SENERE AFREJSE

Vigtig info: Sen ankomst aftales altid på forhånd.

Vigtig info: Ønsker om tidligere ankomst eller senere afrejse på værelse – eller brug af vores faciliteter, aftales ligeledes i god tid på forhånd, mod ekstrabetaling.