De 17 FN Verdensmål

Vi tænker meget på bæredygtighed i vores hverdag. Vi tænker miljøet ind i de løsninger vi foretager os, især når vi tilbyder overnatning midt i naturen. Derfor arbejder vi med, at implementerer FN Verdensmål, vi har en vision for at opfylde verdensmålene, og vi håber at alle vores gæster vil hjælpe til at opfylde deres del, så vi sammen kan få en mere bæredygtig hverdag.

Vi har i mange år arbejdet med bæredygtighed, om det er i form af mindre tallerkener for at reducerer madspild, affaldssortering, berøringsfrie vandhaner på vores fælles badeværelser så har der været fokus på at vi skal passe på vores planet. Vi ønsker, at vores gæster får et større kendskab til det arbejde vi gør i vores drift, og derved det I, gæsterne gør for at hjælpe til en mere bæredygtig verden.

I kan som gæster hjælpe os endnu bedre vej

Har I en god ide? Vi ønsker altid at implementerer mere bæredygtighed i vores drift, og hører meget gerne fra jer hvis I har en ide.

Vi følger Danhostel organisationens overordnede manifest.

 

Læs mere

Slåenså

Danmarks aller reneste badesø omgivet af fantastisk natur!

Slåensø

Søen har meget klart vand fordi den ikke har noget egentligt tilløb, men får sit vand fra kilder langs de stejle bredder.

Gudenå

Danmarks længste vandløb, Gudenåen, er gudesmuk og en naturperle, som alle bør opleve mindst én gang i livet.

Nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.