Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

En klatrebane er en lang række af stålwirer spændt ud mellem trætoppene og med aktiviteter/forhindringer i mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, armgang, trapezer og meget, meget mere – ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet.

Aldersgrænserne herunder er vejledende, men forvent, at et yngre barn end det anbefalede har behov for meget hjælp fra en voksen og skal følges 1:1 på banerne. Aldersgrænsen kan, med instruktørens accept,  fraviges på bane 6, hvis man som forælder vurderer, at ens barn har modet og styrken til at være med på banen.

Klatreparken Silkeborg bruger sikkerhedsudstyr fra KOALA Equipment, som er et lukket sikringssystem. Vores gæsters klatresikring bliver på sikringswiren hele banen rundt, hvorfor det altså ikke er muligt pludselig at stå uden sikring. Systemet er nemt og intuitivt at bruge, så alle kan være med.

Vi gør opmærksom på, at der er en del harpiks i træerne og på banerne. Vi opfordrer til, at man tager tøj på, som man ikke er øm overfor.

Klatreparken

En klatrebane er en lang række af stålwirer spændt ud mellem trætoppene og med forhindringer i mellem hver trætop.

Gudenå

Denmark's longest stream, Gudenåen, is divinely beautiful and a natural gem that everyone should experience at least once in their life.

Nordskoven on MBT

The MTB route is one of the country's most difficult and technically demanding routes. There is a total of 23 km of routes.

Newsletter

Get a chance to win prizes, exclusive offers, travel information, etc.