Lejrskoler

Turen går til Danhostel Silkeborg

Hos Danhostel Silkeborg er lejrskole en totaloplevelse, hvor der er sørget for alt. Morgen- og aftensmaden står klar i spisesalen, og frokosten er smør selv madpakke, lige til at tage med på udflugt.

Vores hostel har en unik beliggenhed lige ned til Remstrup Å. Byen kan nås på mindre end 5 minutter. Nordskoven som både byder på gode vandrer- og MTB-stier ligger lige baghaven. Silkeborg museum, Asger Jorn museet, Papirfabrikken, Aqua Ferskvandscenter, Kunstcenter Silkeborg Bad, Indelukkets minigolf, Naturlegepladsen ved Indelukket og kano- og kajak udlejningen ligger i gåafstand fra vores hostel. Turen til Himmelbjerget kan klares af søvejen og Hjejlen stopper lige ved vores hostel.  Silkeborgs nyeste skud på stammen af outdoor oplevelser er den nye klatrepark som ligger 3 km fra vores hostel.

Vores vigtigste opgave er at skabe et behageligt ophold, mens I oplever alt som Silkeborg og omegn har at byde på.

Afslapning hos Danhostel Silkeborg

Efter en dag ude af huset så er der rig mulighed for hyggeligt samvær. I kan tage en afkølende dukkert i Remstrup Å.  I vores dagligstue findes der mange forskellige brætspil, tv-stuen findes i forbindelse med gæstekøkkenets spiseafdeling, udendørs bordtennisbord, udendørs multibane hvor der kan spilles alt lige fra fodbold, håndbold, basket og hockey, der findes hængekøjer, sandkasse og bålsted. Det er også muligt at fiske fra haven, så husk jeres fiskestang- og fiskekort.

Hvad er en lejrskole?

Lejrskoler defineres som elever i danske folkeskoler, friskoler og privatgrundskoler. Ligeledes børn i SFO-ordninger, børnehaver og fritidshjem fra 0. til 9 klasse. Opholdet skal være på min. 2 døgn startende fra mandag til fredag med middag på ankomstdagen og sluttende med morgenbuffet og smør selv madpakker på afrejsedagen og gruppen skal bestå af minimum 15 personer og de lærer der er tilknyttet klassen, skal være til stede under hele opholdet. Kommer man 2 klasser eller mere fra samme skole så skal der være fuldt program ude af huset hver dag fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Lejrskole forespørgelse

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ