Værelser

Værelser med eget badeværelse

Vi har 20 værelser med eget badeværelse Alle værelser med eget badeværelser har egen indgang. 12 af disse værelser har udsigt til haven / åen.  Værelsernes størrelse varierer fra 15 til 20 m2 alt efter antal senge på værelserne.

Værelsesfaciliteter:
Nogle af værelserne med eget badeværelse er indrettet med køjesenge samt 2 enkeltsenge der kan samles til en dobbeltseng, andre værelser er kun indrettet med køjesenge. På hvert værelse forefindes garderobeskab, bord med stole samt gratis wi-fi. Alle værelser med eget badeværelse er med bruser.

Værelser med fælles bad og toilet på gangen

De 6 værelser med fælles bad og toilet på gangen forefindes på 1 sal i hovedbygningen. Der er 2 toiletter samt 2 baderum med bruser til de 6 værelser. Værelsernes størrelse varierer fra 6 til 10 m2 alt efter antal senge på værelserne.

Værelsesfaciliteter:
Nogle af værelserne er indrettet med køjesenge samt 2 enkeltsenge, andre kun med køjesenge. På hvert værelse forefindes bord med stole samt gratis wi-fi.

Vi anbefaler at der maks. bor 2 voksen og 2 børn under 10 år på disse værelser da værelserne er meget små men hyggelige.